Ik ben al sinds mijn jeugd lid van scouting, na zelf alle speltakken door lopen te hebben ben ik leiding gaan geven aan welpen, na ruim 15 jaar  heb ik de stap naar scouts gemaakt. Waterscouts wel te verstaan. Sinds 2013 ben ik Team leider van de waterscouts bij de Jan Campert groep te Tienhoven (Maarssen).

IMG-20160903-WA0007

 

Verder ben ik actief met o.a. de JOTA en met de OKHB – De ouder kind hit Baarn, onderdeel van het landelijke H.I.T. programma.

Historie:

Ik ben lid geweest van de volgende groepen:

 • Scouting Niftarlake – Breukelen
  Zeeverkenner
 • Scouting Marsua – Maarssenbroek
  Verkenner
  Explorer – Pegasus groep
  Stam
  Leiding Esta’s 2
  Teamleider welpen
 • Scouting Willy Hems – Maarssen
  Leiding kabouters
 • Scouting Jan campert – Maarssen
  PlusScout (23+)
  Teamleider waterscouts
 • Landelijk vrijwilliger
  H.I.T. – Onderdeel OKHB Baarn.